Interim Management

Mijn persoonlijk Doel en visie beschrijf ik hieronder. Verder informatie over mij is te vinden op mijn LinkedIn profiel.

Mijn hart ligt bij mensen, ouders, volwassenen, kinderen en jongeren (met en zonder beperking). Ik wil mij inzetten voor goed leven met mijn kennis, ervaring en energie. In mijn leven neem ik de verantwoordelijkheid om bij te dragen. Ik geloof in het benutten van de kracht van de burger en alleen aanvullend zijn, of bijsturen, daar waar het niet meer zelfstandig lukt.

Mijn motto is: ‘gewoon waar mogelijk en bijzonder daar waar nodig is’. Ikwil mij verbinden aan de maatschappelijke opgaven van het Sociaal Domein om te komen tot daadwerkelijke transformatie.

Het is voor iedereen, hoe je er ook namen aan geeft; burgers, cliënten jong en oud en professionals van groot belang dat hulp beschikbaar, bereikbaar en hoogwaardig is en dat hierover gericht en laagdrempelig wordt gecommuniceerd. De uitvoering en verantwoordelijkheid ligt bij de partijen in de regio, het mandaat is bij hen, zij zijn aan zet.

De opgave waar de gemeenten en partners voor staan vraagt om inzicht en begrip voor alle posities. Om samen verder te kunnen is dialoog nodig tussen alle partijen. Vanuit alle posities is begrip nodig voor de ander, de standaard moet uitlegbaar zijn. In samenwerking tussen partijen is het van belang om kennis te delen en elkaars bedoeling te leren kennen.

Uitleg is nodig aan de waardevolle dwarsdenkers zodat zij kunnen ontdekken welke mogelijkheden er zijn om hun idee vorm te geven binnen de standaard. Om begrip voor en inzicht in de noodzaak van standaarden te krijgen.

Het gesprek met beleidsmakers die willen faciliteren is belangrijk om begrip en inzicht te krijgen op de regionale koers. Door daarnaast vertrouwen te geven en te luisteren naar professionals in de praktijk wordt de uitvoeringsvisie van voor- en tegenstanders helder. Duidelijke standaarden als kaders zijn dan dienend aan de continuïteit van zorg en faciliterend aan zorgprofessionals.

Decentraliseren van hoogwaardige kennis en expertise!